Autamme rakentamaan uuden ajan työntekijäkokemuksen

Fambition on työntekijäkokemuksen vahva asiantuntija ja kumppani, joka haluaa auttaa työnantajia menestymään. Tiedämme, että arvokkaiden osaajien sitouttaminen ja houkuttelu oman toimialan parhaalla työntekijäkokemuksella on kannattavaa asiakkaamme liiketoiminnalle.

Tällä hetkellä HR-johtamista ei juuri kehitetä tukemaan työntekijäkokemusta, vaikka nimikkeitä muutetaan Employee Experience -alkuisiksi.

Moni ajattelee yhä, että henkilöstöllä olisi vain yksi jaettu kokemus tai työsuhteen elinkaari. Fambition auttaa rakentamaan toisenlaisen, uuden ajan yksilöllisen työntekijäkokemuksen.

Fambition auttaa työntekijäkokemuksen kaikilla osa-alueilla: tutkimme, mittaamme, annamme myös nopeita ratkaisuja sekä kehitämme johtamista, kulttuuria, käytäntöjä, prosesseja ja viestintää.

Arvomme

Yhteiskunta, työelämä ja ihmisten arvot muuttuvat. Uskomme, että työnantajan on juuri nyt tärkeää kohdata työntekijänsä kriittisissä hetkissä juuri oikealla tavalla. Haluamme, että parhaat osaajat ovat töissä parhailla työnantajilla.

Ratkaisukeskeisyys

Haluamme keskustella rakentavassa hengessä ja löytää konkreettisia ratkaisuja työelämän epäkohtiin. Meille on tärkeää perustella asiamme todennetuilla faktoilla.

Yhdessä tekeminen

Haluamme toimia yhdessä työnantajien ja työntekijöiden kanssa. Luotamme yhteistyön ja verkostojen voimaan sekä viisauteen.

Rohkeus

Haluamme rohkaista asiakkaitamme olemaan muuttuvan työelämän edelläkävijöitä. Uskomme itseemme ja asetamme tavoitteemme korkealle.

Tasapaino

Tiedämme, että tasapaino elämän eri alueiden välillä lisää hyvinvointia. Vapaa-aika on voimavara, johon panostaminen kannattaa jokaisen näkökulmasta.

Keitä olemme?

Kun ihastusta herättävä moniammatillinen tiimimme perusti Fambitionin vuonna 2016, keskityimme elämäntilannekokemukseen ja siinä erityisesti työn ja muun elämän tasapainoon. Olemme tunnetun, työn perheystävällisyyttä edistävän Mothers in Business -järjestön ylpeitä alumneja. Vuonna 2019 Fambitionin mahdollistama, palkittu Isähaaste haastoi työnantajia parantamaan nimenomaan isien työntekijäkokemusta.

Family + Ambition = Fambition. Tämä ei muutu: kun työntekijän elämäntilannekokemus on hyvä, hän ammentaa vapaalta voimavaroja työhönsä.

Tänään olemme koko Työntekijäkokemuksen asiantuntijoita. Tunnemme työntekijäkokemuksen kannalta merkitykselliset kriittiset hetket (Moments That Matter), joihin työnantajan tulee varautua. Kriittisten hetkien aikana työntekijä punnitsee, voiko hän luottaa ja sitoutua työnantajaansa.

Yritykset, joissa on erinomainen työntekijäkokemus
– ovat kaksi kertaa innovatiivisempia,
– kaksinkertaistavat asiakastyytyväisyyden ja
– tekevät 25 % enemmän voittoa kuin muut.

MIT CISR, 2017

Fambitionin ehdoton rikkaus on useiden alojen ammattilaisista koostuva tiimi. Yhteistyö Fambitionin kanssa oli helppoa ja innostavaa. Tehotiimin työskentely oli heti ensitapaamisesta lähtien energistä, aikaansaavaa ja erilaiset näkökulmat huomioon ottavaa.

Noora Nylund
Palvelumuotoilija, Service Design Network Finland

Asiakkaitamme

Tässä mainitut, palkittuun Isähaasteeseen tarttuneet työpaikat saivat työyhteisölleen relevantit ratkaisut tärkeän työntekijäryhmän elämäntilannekokemuksen kehittämiseen. Lue lisää muista Fambitionin asiakkaista.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme.