ruuhkavuosiopas

Ruuhkavuosiopas: Rakenna hyvä arki ja kukoista töissä

Fambitionin asiantuntijoiden tietokirja

Ruuhkavuosiopas ei ole selviytymisopas, sillä elämän ei tule olla pelkkää selviytymistä päivästä toiseen edes ruuhkavuosina. Elämästä tulee voida nauttia kokonaisvaltaisesti. Kirjan tärkein viesti on, että voit saada ihan kaiken.

Voit saada sekä antoisan perhe-elämän että mielekkään työuran, mitä ikinä se juuri sinulle tarkoittaakaan. Sinun ei tarvitse valita tai elää muiden odotusten mukaan. Voit olla oma tulkintasi hyvästä vanhemmasta, hyvästä työntekijästä ja hyvästä ihmisestä.

Kirja on kirjoitettu työntekijöille, mutta sen lukemisesta voi saada oivalluksia myös HR-päättäjä, esihenkilö tai johtaja.

Omaa arkea niin töissä, kotona kuin vapaa-ajallakin voi johtaa toivomaansa suuntaan myös ruuhkavuosien aikana. Hyvän, sujuvan arjen rakentaminen mahdollistaa myös töissä kukoistamisen. Se vaatii tietoisia valintoja ja itsetuntemusta. Juuri siihen tämä kirja tarjoaa tukea ja työkaluja sekä hyväksi havaittuja konkreettisia neuvoja.

Kirjan pohjalle olemme rakentaneet työntekijöille tarkoitetun, kehuja keräävän Kukoista töissä -työpajan.

Kirjoittajat

Kirjan kirjoittajat ovat Fambitionin asiantuntijoita ja perustajaosakkaita. He ovat kokeneita työn ja perheen yhteensovittamisen asiantuntijoita, jotka ovat huomanneet, että jokaisen perhetilanne on yksilöllinen, mutta niissä toistuvat samankaltaiset haasteet.

Kirjoittajat ammentavat kirjaan ruuhkavuosissa onnistumistaan mutta myös opeista, jotka ovat tulleet kantapään kautta.

Laura Hannola on työelämävisionääri ja kokenut HR-ammattilainen, joka on intohimoisen kiinnostunut työelämän ja yhteiskunnan muutostrendeistä.

Julia Isoniemi on strategisen viestinnän ja markkinoinnin moni- ja syväosaaja, jonka arjen tasapainottelun osasia ovat mm. osa-aikayrittäjyys, vanhemmuus ja puolison ilta- ja viikonlopputyöt – ilman laajoja tukiverkkoja

Johanna Kalliomäki on järjestelmällinen arjen organisoija, joka on erikoistunut löytämään aikaa ja energiaa töiden ja perheen lisäksi järjestö- ja vapaaehtoistyöhön.

Linda Rautanen on ratkaisukeskeinen valmentaja ja monipuolinen HR-ammattilainen, joka on innostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, urapotentiaalien valjastamisesta ja tulevaisuuden työstä.

Laura Rönnholm on viestinnän ammattilainen, joka tietää että erityisesti ruuhkavuosien puristuksessa rakentava vuorovaikutus on kaiken A ja O niin kotona, tukiverkkojen kanssa kuin töissäkin.

Riina Salmivalli on syventynyt ihmislähtöisten palveluiden suunnitteluun ja innostuu, kun pääsee kehittämään työelämää kestävämpään suuntaan.

Kustantaja

Ruuhkavuosioppaan on kustantanut Tuuma, joka on laadukkaaseen, erityisesti itsensä kehittämisen kirjallisuuteen keskittynyt tietokirjakustantamo.

Lue lisää blogista

Yhteys

Laura Rönnholm
Perustaja, osakas markkinointistrategi, työnantajakuva, brändi
laura.ronnholm@fambition.fi
Linda Rautanen
Työntekijäkokemuksen asiantuntija: yksilö- ja johtoryhmä-coaching, brain-based
050 570 8790

Kirjaa myyvät hyvin varustetut kirjakaupat sekä Tuuma-kustannus.