Deprecated: Non-static method ed_cls_registerhook::ed_load_style_front() should not be called statically in /home/fambitio/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Fambition-tyontekijakokemus

Työntekijäkokemus: Moments That Matter -palvelukokonaisuus

Mitä on hyvä työntekijäkokemus? Onnistuneita vaiheita työntekijän ainutkertaisella kokemuspolulla. Vuorovaikutusta, isoja ja pieniä asioita, asioiden hoitamista ja hoitumista. Oikein hoidettuja yksittäisiä hetkiä työntekijän ja työnantajan välillä.

Näitä hetkiä me kutsumme kriittisiksi hetkiksi (Moments That Matter). Olemme tunnistaneet sata tällaista kriittistä hetkeä, joihin työnantajan on syytä varautua.

Hyvä työntekijäkokemus ei ole pelkkiä työsuhde-etuja tai palkankorotuksia. Työntekijäkokemuksen kehittäminen on kokemusten syvällistä ymmärtämistä ja varautumista ennakolta kriittisiin hetkiin, joissa punnitaan työntekijän luottamus ja sitoutuminen työnantajaan.

Autamme sinua varmistamaan onnistuneen työntekijäkokemuksen hetkissä, joilla todella on merkitystä.

Moments That Matter – mistä palvelussamme on kyse?

Työntekijän kokemuspolku muodostuu Fambitionin näkemyksen mukaan seitsemästä (7) kokemuksesta. Näiden kokemusvaiheiden alta olemme tunnistaneet yhteensä 100 kriittistä hetkeä, joihin työnantajan täytyy varautua ja vastata. Näitä sataa hetkeä kutsumme nimellä Moments That Matter.

Tiedätkö esimerkiksi, mistä kriittisistä hetkistä muodostuu vaihe nimeltä Elämäntilannekokemus? Ymmärrätkö, miksi Epäkohtakokemus on niin merkittävä?

Osaamisellamme ja työkaluillamme rakennamme työntekijöillenne toimivan työntekijäkokemuksen, joka pohjaa näihin seitsemään kokemuksen vaiheeseen ja sataan kriittiseen hetkeen. Mittaamme kehitystyön onnistumisen ja vaikuttavuuden.

Kehittäminen on hyvä aloittaa helposti korjattavista, mutta vaikuttavista asioista. Alkuun pääset tutustumalla oppaaseemme, jossa paljastamme näistä sadasta kriittisestä hetkestä seitsemän. Saat jokaiseen heti yhden idean.

Palvelukokonaisuuden tasot

1. Tehokas auditointi
& quick fix
Prosessien ja käytäntöjen läpivalaisu. Nopeat ratkaisut ja toimenpiteet. Dokumentointi ja määrittely. Auditointi: kiinteä hinta
2. Yksilölliset kokemuspolut
Läpikävely työntekijöitä osallistamalla. Fasilitoidut työpajat. Lopputuloksena työntekijäpersoonat ja näkemykset toimenpiteistä. Työpajat: kiinteä hinta
3. Muutos ja kehitys
Johdon valmennus, muutosjohtamisen tuki, koulutukset, viestintä, yksilö-coaching. Konsultoiva palvelu, projektihinta

Keitä asiantuntijamme ovat?

Linda Rautasella ja Laura Hannolalla on molemmilla pitkä kokemus HR:stä, eri elämäntilanteiden ymmärtämisestä ja niiden vaikutuksesta työntekijöiden työn ja muun arjen kokemukseen.

Miksi työntekijäkokemus merkitsee?

Yritykset, joissa on erinomainen työntekijäkokemus
– ovat kaksi kertaa innovatiivisempia,
– kaksinkertaistavat asiakastyytyväisyyden ja
– tekevät 25 % enemmän voittoa kuin muut.

MIT CISR, 2017

Tulevaisuudessa työnantajat menestyvät kuuntelemalla työntekijöitään ja kehittämällä työntekijäkokemusta.

Forbes, 2018

Asiantuntijamme

Linda Rautanen
Työntekijäkokemuksen asiantuntija
050 570 8790
Laura Hannola
Työntekijäkokemuksen asiantuntija

Haluatko kehittää työntekijäkokemusta? Hienoa!

Varaa maksuton puhelinaika 30 min ja pääset sparrailemaan kanssamme työntekijäkokemuksesta.