_P5B8478

Tyhypäivät & teemaillat

Tyhypäivät

Haluatteko osallistaa koko organisaation keskustelemaan perheystävällisyydestä ja sitä kautta kehittää hyväksyvämpää yrityskulttuuria?

Olemme vetäneet menestyksekkäästi työhyvinvointipäiviä pienille ja isoille organisaatioille ympäri Suomea. Tyhypäivän työpaja on tehokas ja toimiva tapa osallistaa kokoa henkilöstö keskustelemaan ja kehittämään perheystävällisyyttä ja sitä kautta muuttaa organisaation kulttuuria ja asenteita myönteisemmiksi.

Työhyvinvointipäivät toteutetaan työpajamenetelmällä jossa yhdistyy henkilöstön osallistaminen, oivalluttaminen ja keskusteluttaminen. Työtapamme on innostava ja lämminhenkinen.

Työhyvinvointityöpajoja fasilitoivat valmentajamme, joilla on kokemus isojenkin ryhmien fasilitoimisesta ja oivalluttamisesta työn ja muun elämän yhdistämisen teemoin.

Asiakkaamme ovat saaneet meidän työhyvinvointityöpajoista uusia näkökulmia, oivalluksia ja konkreettisia kehitysideoita joilla kehittää työyhteisöä perheystävällisemmäksi.

Hinta

Pyydä meiltä tarjous! Hinta muodostuu tarpeesi mukaan ja ratkaisumme perusteella.

Teemaillat

Etsitkö tehokasta ja toimivaa tapaa inspiroida ja voimaannuttaa työntekijöitä tai esimerkiksi järjestön jäseniä? Teemailtamme tarjoavat käytännöllisiä työkaluja omassa arjessa ja työssä hyödynnettäväksi.

Teemaillat ovat yhdistelmä tutkimustietoon perustuvia tietoiskuja, itsetuntemusta lisääviä harjoituksia, työpajatyöskentelyä sekä vertaistukea ja verkostoitumista. Se on kustannustehokas ja vaikuttava valmennuskokonaisuus, joka voidaan tarjota kerralla isommallekin ryhmälle.

Työstämme teemailloissa tiiviissä paketissa samoja teemoja kuin vaikuttavaksi todetuissa paluu- ja ruuhkavuosivalmennuksissamme. Sisältö suunnitellaan aina tarpeiden mukaan.

Suosittelemme teemailtoja esimerkiksi työnantajille, yhdistyksille tai järjestöille, jotka haluavat tarjota inspiroivaa ja vaikuttavaa sisältöä työn ja muun elämän onnistuneesta yhdistämisestä työntekijöilleen tai sidosryhmilleen.

Hinta

Alkaen 1 500 euroa (+alv) / 2h tilaisuus

Asiantuntijat

Linda Rautanen
Työelämäasiantuntija

En osannut uneksiakaan, että Perhevapaalta sujuvasti töihin -koulutus olisi noin freshiä,
myönteistä ja nuorekasta kuin se oli.

Akavan Erityisalojen jäsen

Innostuitko? Hienoa, niin mekin!