Autamme työnantajia sitouttamaan parhaat osaajat

Fambition on tulevaisuuden kestävän työelämän asiantuntija ja kumppani, joka auttaa työnantajia menestymään. Arvokkaiden osaajien sitouttaminen on kannattavaa liiketoimintaa.

Avullamme työnantaja osaa vastata sekä nykyisten että potentiaalisten avainosaajiensa tarpeisiin. Työpaikan kulttuuri, esihenkilöiden asenteet ja ajanmukaiset käytännöt ovat avainasemassa.

Family + Ambition = Fambition. Kun työntekijän vapaa-aika on antoisaa, hän saa siitä voimavaroja myös töihin.  Samoin työstään innostunut ihminen jaksaa paremmin arjessa.

Tarjoamme ratkaisukeskeisiä palveluja, joilla parannetaan työyhteisön kulttuuria, esihenkilötyötä sekä sisäisiä käytäntöjä. Osaamme mm. koulutukset, esihenkilövalmennukset, teemapuheenvuorot ja työhyvinvointipäivien ohjelmat. Kun työnantajan kulttuuri ja käytännöt ovat kunnossa, autamme viestimään siitä sisäisesti ja ulkoisesti osana työnantajakuvaa.

Palvelumme

  • Ruuhkavuosityöpaja
  • Ruuhkavuosiopas
  • Isähaaste
  • FAM Coach -yksilövalmennus

Työelämän ytimessä

Mihin uskomme

Yhteiskunta, ihmisten arvot ja työelämä muuttuvat. Kun työntekijät ja työnantaja ymmärtävät tässä muutoksessa toisiaan, työpaikka houkuttelee ja sitouttaa parhaat osaajat. Haluamme, että parhaat osaajat ovat töissä parhailla työnantajilla.

Tiedämme, että tasapaino elämän eri alueiden välillä lisää hyvinvointia. Puhumme rikastamisvaikutuksesta1: kun työntekijä voi hyvin kotona ja vapaalla, se antaa voimaa töihin. Kun töissä menee mukavasti, niin kotona on helpompi olla.

Perheystävällisemmästä työelämästä hyötyvät kaikki: työnantajat, työntekijät, heidän läheisensä sekä koko yhteiskunta.

Arvomme

Ratkaisukeskeisyys

Haluamme keskustella rakentavassa hengessä ja löytää konkreettisia ratkaisuja työelämän epäkohtiin. Meille on tärkeää perustella asiamme todennetuilla faktoilla.

Yhdessä tekeminen

Luotamme yhteistyön ja verkostojen voimaan sekä viisauteen. Haluamme toimia yhdessä työnantajien ja työntekijöiden kanssa.

Rohkeus

Haluamme rohkaista asiakkaitamme olemaan muuttuvan työelämän edelläkävijöitä. Uskomme itseemme ja asetamme tavoitteemme korkealle.

Tasapaino

Tiedämme, että tasapaino elämän eri alueiden välillä lisää hyvinvointia. Perhe ja vapaa-aika ovat voimavaroja, joihin panostaminen kannattaa jokaisen näkökulmasta.

(1) (Galinsky, Ellen 2006: Dual-Centric. A New Concept of Work-life For Executives. Families and Work Insititute)

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme.