Autamme rakentamaan uuden ajan työntekijäkokemuksen

Fambition on työntekijäkokemuksen vahva asiantuntija ja kumppani, joka haluaa auttaa työnantajia menestymään. Tiedämme, että arvokkaiden osaajien sitouttaminen ja houkuttelu oman toimialan parhaalla työntekijäkokemuksella on kannattavaa asiakkaamme liiketoiminnalle.

Fambition auttaa työntekijäkokemuksen kaikilla osa-alueilla: tutkimme, mittaamme, annamme myös nopeita ratkaisuja sekä kehitämme johtamista, kulttuuria, käytäntöjä, prosesseja ja viestintää.

Mihin uskomme

Yhteiskunta, ihmisten arvot ja työelämä muuttuvat huimaa vauhtia. Kun työntekijät ja työnantaja ymmärtävät tässä muutoksessa toisiaan viisaasti ajatellun työntekijäkokemuksen kautta, työpaikka houkuttelee ja sitouttaa parhaat osaajat. Haluamme, että parhaat osaajat ovat töissä parhailla työnantajilla.

Arvomme

Ratkaisukeskeisyys

Haluamme keskustella rakentavassa hengessä ja löytää konkreettisia ratkaisuja työelämän epäkohtiin. Meille on tärkeää perustella asiamme todennetuilla faktoilla.

Yhdessä tekeminen

Haluamme toimia yhdessä työnantajien ja työntekijöiden kanssa. Luotamme yhteistyön ja verkostojen voimaan sekä viisauteen.

Rohkeus

Haluamme rohkaista asiakkaitamme olemaan muuttuvan työelämän edelläkävijöitä. Uskomme itseemme ja asetamme tavoitteemme korkealle.

Tasapaino

Tiedämme, että tasapaino elämän eri alueiden välillä lisää hyvinvointia. Vapaa-aika on voimavara, johon panostaminen kannattaa jokaisen näkökulmasta.

Keitä olemme?

Kun moniammatillinen ja ihastuttava tiimimme perusti Fambitionin vuonna 2016, keskityimme elämäntilannekokemukseen ja siinä työn ja muun elämän tasapainoon. Olemme tunnetun, työn perheystävällisyyttä edistävän Mothers in Business -järjestön ylpeitä alumneja. Vuonna 2019 Fambitionin mahdollistama, palkittu Isähaaste haastoi työnantajia parantamaan nimenomaan isien työntekijäkokemusta.

Family + Ambition = Fambition. Tämä ei muutu: kun työntekijän elämäntilannekokemus on hyvä, hän ammentaa vapaalta voimavaroja työhönsä.

Tänään olemme koko Työntekijäkokemuksen asiantuntijoita. Tunnemme työntekijäkokemuksen kannalta merkitykselliset kriittiset hetket (Moments That Matter), joihin työnantajan tulee varautua. Kriittisten hetkien aikana työntekijä punnitsee, voiko hän luottaa ja sitoutua työnantajaansa.

Fambitionin ehdoton rikkaus on useiden alojen ammattilaisista koostuva tiimi. Yhteistyö Fambitionin kanssa oli helppoa ja innostavaa. Tehotiimin työskentely oli heti ensitapaamisesta lähtien energistä, aikaansaavaa ja erilaiset näkökulmat huomioon ottavaa.

Noora Nylund
Palvelumuotoilija, Service Design Network Finland

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme.