Deprecated: Non-static method ed_cls_registerhook::ed_load_style_front() should not be called statically in /home/fambitio/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Autamme työnantajia sitouttamaan parhaat osaajat

Fambition on tulevaisuuden työelämän asiantuntija ja kumppani, joka auttaa työnantajia menestymään. Arvokkaiden osaajien sitouttaminen on kannattavaa liiketoimintaa.

Family + Ambition = Fambition. Hyvä työntekijäkokemus muodostuu siitä kun jokainen työntekijä nähdään yksilönä ja kokonaisvaltaisesti

Fambition auttaa työntekijäkokemuksen kaikilla osa-alueilla: kehitämme johtamista, kulttuuria, käytäntöjä, prosesseja ja viestintää. Tunnemme työntekijäkokemuksen kannalta merkitykselliset kohtaamiset, vuorovaikutustilanteet ja risteykset, joihin työnantajan tulee varautua.

Mihin uskomme

Yhteiskunta, ihmisten arvot ja työelämä muuttuvat. Kun työntekijät ja työnantaja ymmärtävät tässä muutoksessa toisiaan, työpaikka houkuttelee ja sitouttaa parhaat osaajat. Haluamme, että parhaat osaajat ovat töissä parhailla työnantajilla.

Arvomme

Ratkaisukeskeisyys

Haluamme keskustella rakentavassa hengessä ja löytää konkreettisia ratkaisuja työelämän epäkohtiin. Meille on tärkeää perustella asiamme todennetuilla faktoilla.

Yhdessä tekeminen

Luotamme yhteistyön ja verkostojen voimaan sekä viisauteen. Haluamme toimia yhdessä työnantajien ja työntekijöiden kanssa.

Rohkeus

Haluamme rohkaista asiakkaitamme olemaan muuttuvan työelämän edelläkävijöitä. Uskomme itseemme ja asetamme tavoitteemme korkealle.

Tasapaino

Tiedämme, että tasapaino elämän eri alueiden välillä lisää hyvinvointia. Perhe ja vapaa-aika ovat voimavaroja, joihin panostaminen kannattaa jokaisen näkökulmasta.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme.