Muutamme suomalaista työelämää

Fambition on tulevaisuuden työelämän asiantuntija. Uudistamme käsityksiä työn ja perheen yhteensovittamisesta. Avullamme työnantaja osaa vastata sekä nykyisten että potentiaalisten avainosaajiensa tarpeisiin.

Family + Ambition = Fambition. Kunnianhimoinen tavoitteemme on uudistaa suomalaista työelämää perheystävällisemmäksi.

Tarjoamme ratkaisukeskeisiä palveluja, joilla parannetaan sisäisiä käytäntöjä, esihenkilötyötä sekä organisaatiokulttuuria. Osaamme ratkaisukeskeiset koulutukset, työnantajamielikuvasta viestimisen sekä konsultoinnin. Sujuvoitamme perhevapailta paluuta ja työntekijän ruuhkavuosia kehittämillämme FAM Back- ja FAM Power -ohjelmilla.

Palvelumme

  • Isähaaste
  • Esihenkilövalmennukset
  • Konsultointi
  • Työnantajakuva
  • Teemaillat & tyhypäivät
  • FAM Coach -yksilövalmennus
  • FAM Back -paluuohjelma
  • FAM Power -ruuhkavuosivalmennus

Työelämän ytimessä

Arvomme

Ratkaisukeskeisyys

Haluamme keskustella rakentavassa hengessä ja löytää konkreettisia ratkaisuja työelämän epäkohtiin. Meille on tärkeää perustella asiamme todennetuilla faktoilla.

Yhdessä tekeminen

Luotamme yhteistyön ja verkostojen voimaan sekä viisauteen. Haluamme toimia yhdessä työnantajien, työntekijöiden ja työelämän asiantuntijoiden kanssa.

Rohkeus

Mielestämme on aika muuttaa suomalaista työelämää. Uskomme itseemme ja asetamme tavoitteemme korkealle. Haluamme rohkaista myös asiakkaitamme olemaan muuttuvan työelämän edelläkävijöitä.

Tasapaino

Tiedämme, että tasapaino elämän eri alueiden välillä lisää hyvinvointia. Meille on tärkeää, että perhe nähdään voimavarana, johon panostaminen kannattaa niin yksilön, työnantajan kuin yhteiskunnan tasolla.

Taustallamme ja suurin omistajamme on yli 4 000:n urahenkisen äidin Mothers in Business –yhdistys. Ainutlaatuisten verkostojemme ansiosta ymmärrämme työntekijöiden arvojen ja odotusten muutosta.

Yhdistyksen lisäksi Fambitionin omistaa seitsemän osaajan monialainen tiimi, jolle uran ja perhe-elämän yhdistäminen sekä työelämän uudistaminen ovat intohimo.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme.