Kumppanit

Uskomme yhteistyöhön sekä verkostojen voimaan ja viisauteen. Toimimme aktiivisesti työnantajien, työntekijöiden ja asiantuntijoiden kanssa, jotta osaamme ennakoida muuttuvan työelämän ilmiöitä.

Image from iOS

Mothers in Business MiB ry

Mothers in Business (MiB ry) on Fambitionin suurin omistaja ja taustayhteisö. Fambitionin perustajajäsenistä lähes kaikilla on MiB-aktiivi- tai -hallitustausta. Olemme ylpeitä MiB-juuristamme, ja teemme yhteistyötä yhdistyksen kanssa paremman työelämän eteen.
Perheystävällinen työpaikka

Väestöliitto

Olemme osa Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelman konsulttiverkostoa. Ohjelma on työnantajille, jotka haluavat profiloitua perheystävällisenä työnantajana. Väestöliiton ohjelmaa toteuttavat työnantajat voivat hyödyntää Fambitionin palveluita kehittämistyössään.
tt100_logo_black

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön tarkoitus on luoda edellytyksiä teknologiateollisuuden uudistumiselle ja tulevaisuuden kilpailukyvylle. Säätiö tukee alan koulutuksen, tutkimuksen ja innovaatioympäristön kehittämistä. Fambition toteutti säätiön tuella FAM Akatemia -hankkeen.

Kiitos myös

Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä monien muiden oman alansa huippujen kanssa. Kiitos, olemme saaneet innostua ja innostaa kanssanne!

Service Design Network

Suunnittelimme palvelujamme yhteistyössä Service Design Network Finlandin palvelumuotoilun upeiden asiantuntijoiden kanssa.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos oli mukana Fambitionia edeltäneessä MiB Akatemia -pilotissa arvioimassa Akatemian vaikuttavuutta siihen osallistuneisiin työntekijöihin.

Rhea Challenge 2016 - 2017

Olemme mukana naisjohtajaverkosto Gaia Networkin sekä EY:n järjestämässä Rhea Challenge -nimisessä naisyrittäjien mentorointiohjelmassa.
mow_logo

MOW

Fambition-tiimi kuvattiin loppiaisena 2017 Mothership of Workin ihastuttavissa coworking-tiloissa Pikku Roballa Helsingissä.

Haluatko mukaan?

Emma Tullila
Myynti- ja verkostostrategi

Näetkö yhteistyön mahdollisuuksia? Kuulemme sinusta mielellämme.