Johdon ja HR:n konsultointi

Onko työpaikallanne hyviä tasa-arvoa tukevia käytäntöjä: pidempi isyysvapaa tai joustava työaika? Hienoa!

Yksittäiset edut tai perheystävälliset käytännöt ovat hyvä lisä työhyvinvoinnin tukemisessa ja osana työnantajakuvaa.

Ilman pitkäjänteistä suunnittelua ja strategisen tason kehitystyötä käytännöt voivat kuitenkin jäädä irrallisiksi ja tehottomiksi. Voi olla, että osaajat eivät sitoudu teihin tai kiinnostu teistä työnantajana.

Jos haluatte kehittää yrityskulttuurianne kokonaisuudessaan perheystävällisemmäksi ja tulevaisuuden osaajia sitouttavaksi, työpaikkanne hyötyy varmasti asiantuntijoidemme lähestymistavasta, joka kehittää työhyvinvointia kestävällä tavalla.

 

Tiesitkö, että perheystävällisesti johdettu yritys on taloudellisesti kannattavampi? Perheystävällisyyteen sijoitetulle pääomalle on havaittu tutkimuksessa jopa 168 prosentin tuotto.*

Miten autamme?

Kun autamme teitä työpaikan kulttuurin ja käytäntöjen kehittämisessä, haluamme, että löydätte omanlaisenne tavan olla tasa-arvoinen ja perheystävällinen työpaikka.

Työskentelymme alkaa aina huolellisella tutustumisella työpaikan toimintaan, tavoitteisiin, johtamiseen ja työkulttuuriin.

Muotoilemme tämän jälkeen parhaiten sopivat ratkaisut ja työkalut, tarjoamme palvelut jatkoa varten ja innostamme kohti yhdessä muotoiltuja tavoitteita.

Esimerkkejä konsultoinnin sisällöistä:

  • nykytilan kartoitus ja kehityssuunnitelma
  • HR-prosessien palvelumuotoilu
  • perheystävällisen johtamisen valmennuksien muotoilu
  • johtamista tukevien työkalupakkien rakentaminen
  • tasa-arvoon liittyvien muutosprojektien hallinta

Miksi juuri me?

Monia perheystävällisyyteen liittyviä askeleita voidaan ottaa työpaikoilla omin voimin. Käyttämällä Fambitionin tiimin erityislaatuista kokemusta ja asiantuntijuutta varmistatte, että työtapa on tehokas ja lopputulos vaikuttava.

Autamme selvittämään 1. missä olette nyt, 2. mikä on järkevä tavoitetaso ja 3. miten sinne päästään käyttämällä osallistavia ja toiminnallisia – tehokkaaksi todettuja työtapojamme.

Ratkaisukeskeisellä konsultoinnillamme teette perheystävällisyydestä kilpailuedun, joka sitouttaa osaajat ja josta viestitte ylpeydellä osana työnantajakuvaanne.

Tulemme mielellämme ja veloituksetta keskustelemaan yhteistyöstä kanssanne. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaamisaika!

Hinta

Hinnoittelemme konsultoinnit aina asiakkaan tarpeen ja toimeksiannon laajuuden mukaisesti.

*Barbosa ym. Return on Investment of a Work-Family Intervention: Evidence From the Work, Family and Health Network. J Occupational Environ Med. 2015; 57 (9), s. 943–51.

Asiantuntijat

Laura Hannola
Työelämävisionääri
Linda Rautanen
Työelämäasiantuntija
Riina Salmivalli
Tiiminvetäjä ja tuotevastaava

Innostuitko? Hienoa, niin mekin!