Deprecated: Non-static method ed_cls_registerhook::ed_load_style_front() should not be called statically in /home/fambitio/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Kuva: Unsplash

FAM Coach – ratkaisukeskeistä valmennusta

Tuntuuko siltä, että kaipaisit hetken aikaa reflektoida omaa työtäsi, hyvinvointiasi tai uraasi? Haluaisitko parantaa itsetuntemustasi tai saada apua urasiirtymässä?

Mitä saat valmennuksesta?

Coaching-prosessin aikana kartoitetaan coachattavan tilanne kokonaisvaltaisesti ja pyritään vahvistamaan toimijuutta. Ratkaisukeskeinen coaching auttaa tunnistamaan omia resursseja, vahvistamaan itsetuntemusta ja löytämään vahvuuksia toivotun lopputuloksen suhteen.

Coachingilla on tutkitusti merkittävä positiivinen vaikutus yksilön hyvinvointiin, tavoitteiden saavuttamiseen, resilienssiin, työhön asennoitumiseen ja itsetuntemukseen.

Näin me autamme

FAM Coach on yksilövalmennus, jonka peruspaketti sisältää 3 tapaamiskertaa.

Ratkaisukeskeinen uravalmennus painottaa myönteisyyttä, valmennettavan voimavaroja sekä myönteistä tulevaisuuteen suuntautumista ongelmien sijaan. Tämä tuottaa lähestymistapana nopeasti tuloksia.

Minkälaisia tuloksia tai palautetta olemme saaneet?

  • arkihyvinvointi kohenee
  • uratavoitteet ja ajatukset kirkastuvat
  • itsetuntemus kasvaa
  • toimijuus kasvaa

Mitä tämä maksaa?

Jos maksat itse Jos työnantaja maksaa
  • kolmen (3) valmennuskerran paketti 350 euroa (sis. ALV 24 %).
  • Mothers in Business MiB ry:n jäsenille 10 %:n alennus.
  • hinta toimeksiannon laajuuden mukaan.

 Pyydä lisätietoa tai tarkempi tarjous Lindalta: linda.rautanen@fambition.fi

Tiedätkö jonkun, jolle olisi tästä iloa? Kerro hänelle!

Valmentaja

Linda Rautanen
Työntekijäkokemuksen asiantuntija

Linda on HR-ammattilainen, kauppatieteiden maisteri ja ratkaisukeskeinen coach. Hän on toiminut yli 10 vuotta HR-tehtävissä, joissa ratkaissut työn ja hyvinvoinnin haasteita eri organisaatioissa. Keskittynyt ratkaisukeskeiseen valmentamiseen vuodesta 2012.  Viimeisimpänä opiskellut keväällä 2019 Brain-Based Coaching sertifikaatin neurotieteeseen pohjautuvasta valmentamisesta. Valmentajana Linda on menestyksekkäästi coachannut asiakkaitaan kohti tavoitteitaan.

 

Henkilökohtainen urasuunnittelu yhdessä alan rautaisen ammattilaisen kanssa oli erittäin antoisaa. Oivalsin oman polveilevan työurani merkityksen ja opin visioimaan tulevaisuuteen. Sain konkreettisia vinkkejä siihen, miten saavutan tavoitteeni. Ennen kaikkea opin sanoittamaan ammatillisia unelmiani ja omaa osaamistani. Tästä on hyvä jatkaa!

Anna Korsbäcka
Fambitionin uracoachingissa vuonna 2018

Innostuitko? Hienoa, niin mekin!

Varaa aika yksilövalmennukseen täältä.