Kuva: Unsplash

FAM Coach – ratkaisukeskeistä valmennusta

Tuntuuko siltä, että kaipaisit hetken aikaa reflektoida omaa työtäsi, hyvinvointiasi tai uraasi? Haluaisitko parantaa itsetuntemustasi tai saada apua urasiirtymässä?

Mitä saat valmennuksesta?

Coaching-prosessin aikana kartoitetaan coachattavan tilanne kokonaisvaltaisesti ja pyritään vahvistamaan toimijuutta. Ratkaisukeskeinen coaching auttaa tunnistamaan omia resursseja, vahvistamaan itsetuntemusta ja löytämään vahvuuksia toivotun lopputuloksen suhteen.

Coachingilla on tutkitusti merkittävä positiivinen vaikutus yksilön hyvinvointiin, tavoitteiden saavuttamiseen, resilienssiin, työhön asennoitumiseen ja itsetuntemukseen.

Näin me autamme

FAM Coach on yksilövalmennus, jonka peruspaketti sisältää 3 tapaamiskertaa.

Ratkaisukeskeinen uravalmennus painottaa myönteisyyttä, valmennettavan voimavaroja sekä myönteistä tulevaisuuteen suuntautumista ongelmien sijaan. Tämä tuottaa lähestymistapana nopeasti tuloksia.

Minkälaisia tuloksia tai palautetta olemme saaneet?

  • arkihyvinvointi kohenee
  • uratavoitteet ja ajatukset kirkastuvat
  • itsetuntemus kasvaa
  • toimijuus kasvaa

Mitä tämä maksaa?

Jos maksat itse Jos työnantaja maksaa
  • kolmen (3) valmennuskerran paketti 350 euroa (sis. ALV 24 %).
  • Mothers in Business MiB ry:n jäsenille 10 %:n alennus.
  • hinta toimeksiannon laajuuden mukaan.

 Pyydä lisätietoa tai tarkempi tarjous Lindalta: linda.rautanen@fambition.fi

Tiedätkö jonkun, jolle olisi tästä iloa? Kerro hänelle!

Valmentaja

Linda Rautanen
Työntekijäkokemuksen asiantuntija

Linda on HR-ammattilainen, kauppatieteiden maisteri ja ratkaisukeskeinen coach. Hän on toiminut yli 10 vuotta HR-tehtävissä, joissa ratkaissut työn ja hyvinvoinnin haasteita eri organisaatioissa. Keskittynyt ratkaisukeskeiseen valmentamiseen vuodesta 2012.  Viimeisimpänä opiskellut keväällä 2019 Brain-Based Coaching sertifikaatin neurotieteeseen pohjautuvasta valmentamisesta. Valmentajana Linda on menestyksekkäästi coachannut asiakkaitaan kohti tavoitteitaan.

 

Lindasta on ollut minulle suuri apu. Lindan teettämien tehtävien ja oikeiden kysymysten avulla löysin jälleen “oikealle polulle”. Tapaamiset Lindan kanssa olivat inspiroivia ja rauhoittavia. Olen harrastanut liikuntaa sekä joukkueissa että yksilönä. Huippusuorituksiin olen päässyt aina oikean valmentajan kanssa. Sama pätee myös työelämässä. Linda on huippuvalmentaja.

Elina Otsala

Innostuitko? Hienoa, niin mekin!

Varaa aika yksilövalmennukseen täältä.