Fambition Reads: Ra(s)kas työelämä Trendi-lehdessä

Naistenlehti ei ehkä ole ensimmäisenä mielessä, kun tekisi mieli lukea työelämään liittyvä oivaltava artikkeli. Näin vain kuitenkin on, että Trendi-lehti on viime vuosina kirjoittanut lukuisia hyviä juttuja työelämän muutoksesta.

“Työ, jossa vietämme puolet valveillaoloajasta, on monelle jatkuva mielipahan aihe. Mitä voisimme tehdä valittamisen sijaan?” kysyy toimittaja Terhi Hautamäki artikkelin Ra(s)kas työelämä (Trendi 2/2018) alussa.

Artikkelissa asiakkaamme Gofore, digitaalisten palveluiden asiantuntija, kertoo omista käytännöistään ja kulttuuristaan. Yrityksessä on kolmen viikon palkallinen isyysvapaa ja sairaan lapsen hoitopalvelu.

Gofore on myös nostanut esiin, että kaksi heidän työntekijäänsä on päässyt Fambitionin ruuhkavuosivalmennukseen.

“Goforen tekninen projektipäällikkö Arto Paasovaara pääsi valmennukseen, koska toivoi apua arjen ruuhkaan.”

Paasovaaran työtehtävät muuttuivat vuosi sitten, ja syksyllä 2017 lastenhoitovastuu lisääntyi, kun vaimo ryhtyi yrittäjäksi ja tekemään väitöskirjaa.

“Kyse on pienistä oivalluksista ja muutoksista”, valmennuksemme käynyt Arto kertoo jutussa.

Nykyään hän esimerkiksi kirjaa työpäivän lopuksi keskeneräiset tehtävät ylös, jolloin työt on helpompi jättää työpaikalle.

Artikkeli on hyvä kokoelma käytännönläheisiä oivalluksia siitä, miten työelämäänsä voi parantaa. Vinkit ovat juuri niitä, joiden avulla voimme itsekin työntekijöinä olla luomassa kestävämpää työelämää.

Lukekaapa juttu, varmasti löytyy lehtipisteistä (ei netistä) vielä jonkin aikaa.

 

Kirjoittaja Julia Isoniemi on Fambitionin viestintästrategi, joka tilaa naistenlehdistä ainoastaan Trendiä, koska siinä on hyviä työelämään liittyviä artikkeleita.