Deprecated: Non-static method ed_cls_registerhook::ed_load_style_front() should not be called statically in /home/fambitio/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Asiakkaat

Meillä on ollut ilo työskennellä Suomen tunnetuimpien työnantajien kanssa. Nämä edelläkävijät ovat eläneet jo nyt tulevaisuuden työelämää ja sitouttaneet työntekijöitään Fambitionin palveluiden avulla.

Webp.net-resizeimage

Accenture

Accenture on tarjonnut jo kahdesti avainosaajilleen Fambitionin valmennuksen. Accenturen väki on vakuuttanut meidät energiallaan ja sujuvalla yhteistyöllä! Accenture tarjoaa mm. strategian, digitaalisuuden ja teknologian asiantuntijapalveluita.

Akavan Erityisalat

Akavan Erityisalat ovat tarjonneet jäsenilleen ratkaisukeskeisiä valmennusiltoja ruuhkavuosi ja sujuvasti töihin perhevapaalta - teemoilla. Tapahtumien suosion ansiosta liiton jäsenet pääsevät jatkossakin hyötymään työn ja perheen yhteensovittamiseen pureutuvasta valmennuksista. Akavan Erityisalat on monialainen ammattiliitto ja palvelujärjestö, jonka jäsenet työskentelevät kulttuurin ja hallinnon sekä viestinnän ja hyvinvoinnin aloilla asiantuntija- ja esimiestehtävissä.
Webp.net-resizeimage

Gofore

Gofore on kasvuhaluinen digitalisaation palveluyritys, jonka kaksi työntekijää on osallistunut Fambitionin ruuhkavuosivalmennukseen. Goforen Arto Paasovaara kehui valmennusta Trendi-lehdelle 2/2018: "Olen tykännyt siitä, että olen päässyt miettimään perheen ja työelämän yhteensovittamisista monesta eri kulmasta. Kyse on pienistä oivalluksista ja muutoksista."
Webp.net-resizeimage (1)

Lastensuojelun Keskusliitto

LSKL on tarjonnut esihenkilöilleen pitkäjänteisen valmennuksen, jonka aikana he kehittyivät perheystävällisen johtamisen esimerkillisiksi osaajiksi. LSKL kehittää lastensuojelua ja vaikuttaa rohkeasti yhteiskunnassamme.
specia_logo

Specia

Specia tarjoaa ruuhkavuosia eläville jäsenilleen ratkaisukeskeisiä työpajoja. Työpajoissa jäsenet saavat helpotusta arjen hallintaan sekä työn ja muun elämän tasapainoon. Specia ry on asiantuntijoiden ja esihenkilöiden akavalainen ammattijärjestö.

Lisäksi olemme saaneet palvella asiakkainamme monia muita upeita edelläkävijöitä, joiden joukossa ovat olleet mm. kansainvälinen teknologiayhtiö, nimekäs konsultointiyritys sekä tunnettu rakennusyhtiö.

Haluatko mukaan?

Linda Rautanen
Työntekijäkokemuksen asiantuntija

Työnantaja, haluaisitko nimesi näkyvän edelläkävijöiden joukossa?