111 vinkkiä työpaikoille – näin tuet työn ja muun elämän tasapainoa

Työnantaja, HR-päättäjä, esihenkilö, työntekijä. Kokosimme 111 vinkkiä, joilla parannat työpaikkasi perheystävällisyyttä ja tuet työntekijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Vinkit, ideat ja käytännöt edistävät tasapainoa kaikkien työntekijöiden keskuudessa. Erityisesti perheystävälliset käytännöt ja kulttuuri houkuttelevat ja sitouttavat työntekijöitä, joilla on lapsia.

Edelläkävijänä ujutat työpaikkasi arkeen käytäntöjä ja rakennat kulttuuria, jotka huomataan myös työpaikkasi ulkopuolella. Osaajat arvostavat nyt juuri näitä asioita.

Kokosimme 111 vinkin paketin Isähaasteen inspiroimana.

Tilaa 111 vinkkiä sähköpostiisi

* indicates required

Tilaamalla oppaan annat Fambitionille luvan lähestyä sinua sähköpostitse. Tutustu tietosuojaselosteeseemme: http://www.fambition.fi/tietosuojaseloste/

Voit poistua listaltamme sähköpostin lopusta löytyvän linkin kautta tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@fambition.fi.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.